Založ si blog

Typicky americké – vodu kážu………víno pijú……….

Agentúra Reuters 7.11. 2022 uverejnila krátku informáciu, ktorá ako sa zdá by mala byť potešujúca pre celý svet. Podľa tejto informácie totiž vzájomné rozhovory medzi Ruskom a USA naďalej pokračujú na vysokej úrovni. Vojnová rétorika medzi týmito dvoma štátmi je nadalej hlásitá, jeden druhého obviňujú z hrozieb ktoré by mohli prebiehajúci konflikt rozpútať až do nesmiernych rozmerov, dokonca až do nukleárnej kataklyzmy, ale na strane druhej………škoda rozprávať.

Vzájomné rozhovory medzi týmito dvoma štátmi skutočne existujú, pričom tieto USA zdôvodňujú tým, že konflikt Rusko-Ukrajina by mohol eskalovať až do nukleárneho konfliktu /Wall Street Journal 6.11.2022/. Je nepochybné, že takýto konflikt by nesmierne zasiahol i USA, preto tak ako to potvrdil poradca Národnej bezpečnosti USA Jack Sullivan ked uviedol, že v posledných mesiacoch medzi USA a Ruskom prebiehali utajované rozhovory s ruskými najkvyššími predstaviteľmi v podstate za už uvedeným účelom.

Podľa denníka Wall Street Journal na strane Ruska za Kremeľ vedie tieto rozhovory Jurij Ušakov, a ruský poradca Národnej Bezpečnosti Nikolaj Patrušev. Biely Dom odmietol takéto správy komentovať, avšak hovorca Bieleho Domu Adriane Watson iba lakonicky komentoval: “Ľudia toho neraz veľa nahovoria”. Wall Street Journal vo svojej informácii však neuviedol počty vzájomných rozhovorov. Najzaujímavejšie na tom však je, že poradca Národnej bezpečnosti USA Jack Sullivan vycestoval v piatok 4.11. 2022 do Kyjeva, kde ubezpečil prezidenta Zelenského o ich neustálej a neochvejnej podpore.

Prosím urobte si úsudok sami, Ale mne sa to tak trochu zdá ako to známe vodu kážu víno pijú, ……….a aj ked to znie za uši pritiahnuté, ta, úvaha by sa mohla uberať i takýmto smerom………..nuž čo vy si tam bojujte, hlavné je že nám sa nič nestane a my z toho napokon vyjdeme aj tak ako víťazi. Čo vy na to ?????

01.01.2024

ÚVAHA K NOVÉMU ROKU Občas mám pocit že život nám rýchlo plynie,uteká nám pomedzi prsty ako voda, a ani sa nenazdáme a je za nami. Pod vplyvom akejsi “modernosti”, plynie rýchlejšie a rýchlejšie, a nám ľuďom neostáva čas na to, aby sme si mohli povedať i pekné slová. Už len zriedka počuť vety ako “ som šťastný, cítim sa pri tebe dobre, [...]

Umelá inteligencia a naša budúcnosť.

29.08.2023

Mnohokrát vo voľných chvíľach ktorých mám našťastie v mojom seniorskom veku neraz dosť, rozmýšľam o tom, či je to šťastie dožiť sa veku seniora, alebo je to nešťastie. Neviem či každý senior zmýšľa rovnako ako ja, viem však že mnohí z nich sa s takýmito úvahami ani nezaoberajú, pretože neraz sú až príliš zaneprázdnení s otázkami ako prežiť. [...]

Budú platiť Ezechielove proroctvá i pre Slovensko ???

11.04.2023

Ako správny kresťan v seniorskom veku som sa rozhodol i cez tieto Veľkonočné sviatky navštíviť chrám boží v našom okresnom meste. Ako senior dôchodca som skutočne znechutený životom a problémami celej spoločnosti. Určite mi všetci dáte za pravdu, že turbulentná až chaotická súčasná politická scéna vzbudzuje nechuť bežných ľudí o akúkoľvek aktivitu v politickom [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

rusty

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 120
Celková čítanosť: 267856x
Priemerná čítanosť článkov: 2232x

Autor blogu

Kategórie