Založ si blog

Elon Musk a jeho prínos pre Twitter.

Široká väčšina ľudí pohybujúca sa na sociálnych sieťach už vie že tak trochu excentrický bilionár Elon Musk sa stal novým vlastníkom najširšej sociálnej siete Twitter. Väčšina z nás však tiež vie, že Twitter nebol vždy priateľský ku každému, sloboda prejavu sa tam chápala rôzne, vyskytovali sa i prípady cenzorstva, ba dokonca i zákazy účtu. Každý z nás so záujmom preto sledoval prvé kroky Elona Muska, inač najbohatšieho muža tejto planéty, po tom čo kúpil túto spoločnosť.

Typické pre Elona Muska vždy bolo že plní svoje predsavzatia. Preto nie je prekvapujúce že ihneď po rozsiahlych transakciách ktorými nadobudol vlastníctvo Twitteru oznámil, že on osobne sa stáva CEO pre Twitter, prepustil doterajšieho CEO Twitteru Paraga Agrawala a urobil ďalšie rozsiahle čistky vo vedení Twitteru.

Elon Musk ihneď po tom čo získal Twitter uviedol vo svojom príspevku:

“Vták je voľný”, “ Komédia na Twitteri je teraz legálna”. Zaujímavé. je tiež jeho vyjadrenie: “Dôvod prečo som získal Twitter je ten že pre budúcnosť našej civilizácie je dôležité mať spoločný digitálny priestor kde sa v širokom meradle budú uplatňovať rozsiahle debaty zdravým spôsobom bez toho aby sme sa uchyľovali k násiliu.”

Elon Musk hneď po tom ako prevzal vedenie Twitteru pokračoval v plnení svojich sľubov, ked zrušil zákaz populárnych účtov na Twitteri, akým bol napríklad účet Donalda Trumpa, bývalého prezidenta USA.

Akokoľvek vyslovil však názor, že sociálna platforma Twitter bude musieť moderovať obsah príspevkov – “ Twitter bude formovať a moderovať obsah príspevkov, z hľadiska širokého možného uhla pohľadov.”

Elon Musk sa teda naplno ujal jedinečnej príležitosti danej mu kúpou Twitteru, verme že jeho kráľovstvo bude prospešné pre všetkých jeho užívateľov tejto siete a na spravodlivej platforme umožní širokej verejnosti jej užíávanie. Zostáva nám teda pogratulovať mu a tešiť sa spolu sním.

01.01.2024

ÚVAHA K NOVÉMU ROKU Občas mám pocit že život nám rýchlo plynie,uteká nám pomedzi prsty ako voda, a ani sa nenazdáme a je za nami. Pod vplyvom akejsi “modernosti”, plynie rýchlejšie a rýchlejšie, a nám ľuďom neostáva čas na to, aby sme si mohli povedať i pekné slová. Už len zriedka počuť vety ako “ som šťastný, cítim sa pri tebe dobre, [...]

Umelá inteligencia a naša budúcnosť.

29.08.2023

Mnohokrát vo voľných chvíľach ktorých mám našťastie v mojom seniorskom veku neraz dosť, rozmýšľam o tom, či je to šťastie dožiť sa veku seniora, alebo je to nešťastie. Neviem či každý senior zmýšľa rovnako ako ja, viem však že mnohí z nich sa s takýmito úvahami ani nezaoberajú, pretože neraz sú až príliš zaneprázdnení s otázkami ako prežiť. [...]

Budú platiť Ezechielove proroctvá i pre Slovensko ???

11.04.2023

Ako správny kresťan v seniorskom veku som sa rozhodol i cez tieto Veľkonočné sviatky navštíviť chrám boží v našom okresnom meste. Ako senior dôchodca som skutočne znechutený životom a problémami celej spoločnosti. Určite mi všetci dáte za pravdu, že turbulentná až chaotická súčasná politická scéna vzbudzuje nechuť bežných ľudí o akúkoľvek aktivitu v politickom [...]

nemecko, polícia, polizei

Nemecká polícia zastrelila muža, ktorý sa s mačetou vyhrážal v knižnici

23.04.2024 23:40

Podľa vyhlásenia bol tento muž polícii známy už skôr. Jeho motív vyhrážania sa v knižnici zatiaľ nie je objasnený.

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

rusty

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 120
Celková čítanosť: 268751x
Priemerná čítanosť článkov: 2240x

Autor blogu

Kategórie