Typicky americké – vodu kážu………víno pijú……….

7. novembra 2022, rusty, Spoločnosť a ľudia

Agentúra Reuters 7.11. 2022 uverejnila krátku informáciu, ktorá ako sa zdá by mala byť potešujúca pre celý svet. Podľa tejto informácie totiž vzájomné rozhovory medzi Ruskom a USA naďalej pokračujú na vysokej úrovni. Vojnová rétorika medzi týmito dvoma štátmi je nadalej hlásitá, jeden druhého obviňujú z hrozieb ktoré by mohli prebiehajúci konflikt rozpútať až do nesmiernych rozmerov, dokonca až do nukleárnej kataklyzmy, ale na strane druhej………škoda rozprávať.

Vzájomné rozhovory medzi týmito dvoma štátmi skutočne existujú, pričom tieto USA zdôvodňujú tým, že konflikt Rusko-Ukrajina by mohol eskalovať až do nukleárneho konfliktu /Wall Street Journal 6.11.2022/. Je nepochybné, že takýto konflikt by nesmierne zasiahol i USA, preto tak ako to potvrdil poradca Národnej bezpečnosti USA Jack Sullivan ked uviedol, že v posledných mesiacoch medzi USA a Ruskom prebiehali utajované rozhovory s ruskými najkvyššími predstaviteľmi v podstate za už uvedeným účelom.

Podľa denníka Wall Street Journal na strane Ruska za Kremeľ vedie tieto rozhovory Jurij Ušakov, a ruský poradca Národnej Bezpečnosti Nikolaj Patrušev. Biely Dom odmietol takéto správy komentovať, avšak hovorca Bieleho Domu Adriane Watson iba lakonicky komentoval: “Ľudia toho neraz veľa nahovoria”. Wall Street Journal vo svojej informácii však neuviedol počty vzájomných rozhovorov. Najzaujímavejšie na tom však je, že poradca Národnej bezpečnosti USA Jack Sullivan vycestoval v piatok 4.11. 2022 do Kyjeva, kde ubezpečil prezidenta Zelenského o ich neustálej a neochvejnej podpore.

Prosím urobte si úsudok sami, Ale mne sa to tak trochu zdá ako to známe vodu kážu víno pijú, ……….a aj ked to znie za uši pritiahnuté, ta, úvaha by sa mohla uberať i takýmto smerom………..nuž čo vy si tam bojujte, hlavné je že nám sa nič nestane a my z toho napokon vyjdeme aj tak ako víťazi. Čo vy na to ?????