Založ si blog

Krvavý kúpeľ s 18 mŕtvymi v Mexiku po návrate kriminálneho gangu do mesta !!!!

K nevídanej krvavej masakre došlo na juhu Mexika, 18 ľudí vrátane starostu mesta SAN Miguel Totolapan v štáte Guerero, vrátane otca starostu bolo zastrelených v stredu. Túto správu poskytli miestne média. Podľa tlačovej agentúry Bloomberg ozbrojení muži v maskách vtrhli do mestskej radnice okolo 2. hodine popoludní na 2 motorových vozidlách. Podľa správy agentúry BBC pustili prítomným video, v ktorom oznámili že kriminálny gang Los Tequileros sa vracia do mesta a oblasti.

Starosta mesta Conrado Mendoza a jeho otec boli zastrelení pri útoku na mestskú radnicu, jeho otec, bývalý starosta bol zavraždený vo svojom dome ešte pred útokom na mestskú radnicu. Kriminálny gang poslal viac veľkých motorových vozidiel SUV k blokovaniu prístupových ciest do mesta, a takto zabránil polícií vstupu do mesta počas krvavého útoku. Väčšina ďalšich obetí tohto teroristického útoku boli členovia lokálnej vlády.

Grafické zobrazenie obetí útoku sa nachádza na sociálnych médiách. Mexický minister obrany vyslal do oblasti vojenské jednotky v snahe nájsť a zatknúť všetky zodpovedné osoby za tento teroristický útok.

Ostáva nám veriť že bezpečnosť Mexika pred podobnými teroristickými útokmi kriminálnych živlov polícia v skorej dobe dokáže zabezpečiť. Mexiko je krajina s množstvom úžasných turistických destinácií, ktoré radi navštevujú i naši turisti, preto zaistenie bezpečnosti týchto destinácii je v čele pozornosti Mexika.

01.01.2024

ÚVAHA K NOVÉMU ROKU Občas mám pocit že život nám rýchlo plynie,uteká nám pomedzi prsty ako voda, a ani sa nenazdáme a je za nami. Pod vplyvom akejsi “modernosti”, plynie rýchlejšie a rýchlejšie, a nám ľuďom neostáva čas na to, aby sme si mohli povedať i pekné slová. Už len zriedka počuť vety ako “ som šťastný, cítim sa pri tebe dobre, [...]

Umelá inteligencia a naša budúcnosť.

29.08.2023

Mnohokrát vo voľných chvíľach ktorých mám našťastie v mojom seniorskom veku neraz dosť, rozmýšľam o tom, či je to šťastie dožiť sa veku seniora, alebo je to nešťastie. Neviem či každý senior zmýšľa rovnako ako ja, viem však že mnohí z nich sa s takýmito úvahami ani nezaoberajú, pretože neraz sú až príliš zaneprázdnení s otázkami ako prežiť. [...]

Budú platiť Ezechielove proroctvá i pre Slovensko ???

11.04.2023

Ako správny kresťan v seniorskom veku som sa rozhodol i cez tieto Veľkonočné sviatky navštíviť chrám boží v našom okresnom meste. Ako senior dôchodca som skutočne znechutený životom a problémami celej spoločnosti. Určite mi všetci dáte za pravdu, že turbulentná až chaotická súčasná politická scéna vzbudzuje nechuť bežných ľudí o akúkoľvek aktivitu v politickom [...]

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo najmenej 22 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Babiš, Pavel

Politológ: Pavel asi Korčoka nepodporí, Babiš chváli Pellegriniho, ale cieli na vlastných voličov

29.03.2024 06:00

Ako vyzerajú vzťahy Česka a Slovenska pred prezidentskými voľbami? Pre Pravdu to vysvetlil český politológ Josef Mlejnek.

rusty

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 120
Celková čítanosť: 264604x
Priemerná čítanosť článkov: 2205x

Autor blogu

Kategórie